Suomen Viestikyyhky-Yhdistys ry
http://www.viestikyyhky.fi/forum/

Näköhavainto 26.6.2020 klo 18- Salo - Kisko
http://www.viestikyyhky.fi/forum/viewtopic.php?f=2&t=592
Sivu 1/1

Kirjoittaja:  pivi [ 28 Kesä 2020, 14:55 ]
Viestin otsikko:  Näköhavainto 26.6.2020 klo 18- Salo - Kisko

Liitteet:
Kyyhky  26.6.2020.jpg
Kyyhky 26.6.2020.jpg [ 77.79 KiB | Katsottu 26590 kertaa ]
Jos joku kaipaaa niin kyseinen lintu vieraili perjantaina mökillämme Kiskossa. Annoimme vettä ja ja siihen liotettuja kaurahiutaleita (muuta ei ollut) lenteli illan ilonamme vielä myöhemminkin toisen linnun kanssa. keltainen rengas teksti FIN20 ja toisesta, kapeampi keltainen loppuosa 97.

Liitteet:
kyyhky 26.6.2020 c.jpg
kyyhky 26.6.2020 c.jpg [ 63.32 KiB | Katsottu 26590 kertaa ]
Kyyhky  26.6.2020 a.jpg
Kyyhky 26.6.2020 a.jpg [ 66.19 KiB | Katsottu 26590 kertaa ]

Kirjoittaja:  KirsiKoskinen [ 13 Joulu 2021, 17:45 ]
Viestin otsikko:  Re: Näköhavainto 26.6.2020 klo 18- Salo - Kisko

Tähän ei varmaan ole vastattu, mulle voi esim soittaa, olen yhdistyksen jäsen ja olen ohjeistanut joitakin renkaallisten kyyhkysten kiinniottamisessa ja etsinyt omistajan ja auttanut kyyhkyä pääsemään kotiinsa. Mut tavoittaa 0405184156 tai kirsi.koskinen@gmail.com, myös ulkolaisten kyyhkysten osalta löytyy yhteyksiä. Eli jos moisen renkaallisen kyyhkysen näkee, niin talteen vaan. (Valkoinen tai värillinen rengas).

Kirjoittaja:  Bobbiver [ 02 Touko 2024, 11:48 ]
Viestin otsikko:  Eksynyt kyyhky löytynyt Sastamalasta.

Onko kukaan muu huomannut, että eksyneet kyyhkyt näyttävät löytävän tiensä Sastamalaan? Onko tässä kyse sattumasta vai onko Sastamala salainen kyyhkyjen paratiisi? Olisi mielenkiintoista kuulla muiden kokemuksia ja spekulaatioita tästä ilmiöstä. Onko Sastamala kenties uusi kyyhkyjen vetovoimakeskus?

receptmaster.site

Kirjoittaja:  Bobbiver [ 03 Touko 2024, 00:03 ]
Viestin otsikko:  Re: Nakohavainto 26.6.2020 klo 18- Salo - Kisko

Соус тартар - классический соус французской кухни, основными компонентами которого выступают яичный желток, сваренный вкрутую, растительное масло и зеленый лук. Обычно соус тартар подают к жареной или вареной рыбе, другим морепродуктам, а также к некоторым мясным и овощным блюдам. Соус тартар классический готовится по аналогичной с майонезом схеме. Яичные желтки смешиваются с уксусом или лимонным соком, солью, перцем. В полученную смесь добавляют растительное масло и взбивают ее до состояния эмульсии. Полученную массу «облагораживают» добавлением некоторых других ингредиентов по вкусу: обычно это зеленый лук, соленые огурцы, петрушка, чеснок. Соус тартар с солеными огурцами имеет свой неповторимый вкус и шарм.

ua-kuhid.site/

Sivu 1/1 Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/